Lokaal lezersnieuws

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Fysiotherapie Vrij Bewegen behaalt derde plaats in de categorie de door de klant ‘Meest aanbevolen (grote) fysiotherapiepraktijk van Ned

De Qualiview Zorgverlener Awards 2018 zijn uitgereikt. Tijdens het feestelijke event, dat op dinsdag 26 juni 2018 plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken en zorgverleners de hoogste waarderingen kregen van hun klanten. De awards zorgden voor blije én trotse gezichten.

Eerste paal nieuw bedrijfspand Content Gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen en ging hier zelf mee aan de slag.

Er effe uit? Kom naar Ontmoetingshuis “Effe d’r uit” in Krommenie

Het Sociaal Wijkteam Krommenie en Buurtcentrum De Pelikaan zijn vanaf januari gestart met een weekelijks ontmoetingshuis " Effe dr uit" .

meerlingen

 

Buurtgezinnen zoekt opa en oma voor twee meisjes van 7 en 8 jaar

Helaas loopt het niet in ieder gezin vlekkeloos. Daarom zoekt Buurtgezinnen een liefdevol steungezin voor twee zusjes van 7 en 8 jaar uit Wormerveer. Hun alleenstaande moeder is ziek en overbelast en er is spijtig genoeg geen familie waar ze op terug kunnen vallen.

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

hondenpsycholoog Duko Sietsema!

Beste hondeneigenaren,

Zaanstad zoekt juweeltjes

De evenementencommissie van het Wilhelminapark organiseert, in samenwerking met Fluxus, een talentenjacht voor amateurzangers, -dansers en –muzikanten in de leeftijd van 6 tot 60(+).

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Pagina's