Deel je nieuws

monsterrit

MC 68 organiseert Monsterrit. Een motorrit van plm 350 km op zondag 1 september.Inschrijven aan de Hermesstraat 8 Krommenie. Inschrijfgeld €7. Routes verkrijgbaar op Garmin of TomTom.

Start 8.30 tot 10.30

Kerk Krommeniedijk open voor bezichtiging

Zondag 18 augustus 2019 is vanaf 13.00 tot 16.00 uur het Hervormde kerkje van Krommeniedijk open voor bezichtiging

OP ZOEK NAAR RUIGE EN GEWONE DWERGEN?!

De verschillen tussen de ‘ruige dwerg’ en de ‘gewone dwerg’? Vleermuisdeskundige Jan Boshamer kan je er alles over vertellen, tijdens een lezing en een vleermuisexcursie op de Rodenburghoeve.

Paaltjewerpen bij de Cromme Bal in Krommenie

Eindelijk is het dan zover en iedereen is er klaar voor. Nou ja, iedereen, dat is iets te veel gezegd en neergeschreven. Een belangrijke schakel ontbrak nog maar dat is met veel spontaniteit goed gekomen. Met veel dank aan de Vrijwilligers van de Cromme Bal.

 

Mantelzorgbijeenkomst

Elke 3e woensdagochtend van de maand is er in activiteitencentrum De Palmboom een Mantelzorgbijeenkomst, georganiseerd door het Sociaal Wijkteam. Het programma is heel afwisselend. De ene keer bent u creatief bezig, terwijl er de andere keer een thema wordt behandeld.

Mantelzorgbijeenkomst

Elke vrijdagmiddag kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar uitwisselen tijdens de Mantelzorgbijeenkomsten. Mantelzorgers zijn vaak onzichtbaar, vinden het vanzelfsprekend wat zij doen en staan volledig in dienst van degene voor wie zij zorgen.

Jonge Assendelftse wint met team Kingdom of the Netherlands U16 het Europees kampioenschap softball in Zagreb Kroatië

Van 29 juli tot en met 3 augustus werd er in Zagreb Kroatië het Europees kampioenschap Softball gespeeld voor meisjes t/m 16 jaar. Yarah Zuiver uit Assendelft was een van de meisjes die geselecteerd was voor het Nederlands team.

Instapavonden KV Jason

Op 28 augustus, 4 en 11 september 2019 zijn er bij kanovereniging Jason in Krommenie weer instapavonden. Vanaf 19.30 uur kan iedereen, jong en oud, vrijblijvend kennismaken met de mooie kanosport. Er liggen diverse typen kajaks en canadese kano’s klaar, die men kan proberen.

?Verbreding publiek e-bike, aandeel jongeren stijgt

Een nieuwe fiets kopen? Van degene die dit overwogen in 2018 heeft 40% een elektrische fiets aangeschaft. Dit percentage is de afgelopen jaren enorm gestegen, blijkt uit cijfers van RAI, BOVAG en GFK. Deze stijging komt mede doordat een steeds breder publiek kennis maakt de e-bike.

Nieuwe locatie dansstudio Maaike

Niemand kan er meer omheen. Dance is hot. Na 8 jaar danslessen op locatie, opent Maaike Boon haar eigen droom, een dansstudio op een eigen locatie aan de dorpsstaat 294 te Assendelft.

Pagina's