Lezersnieuws

Wint ‘Mensch durf te leven’ de Stuk van het Jaar verkiezing 2018?

Gemeentearchief Zaanstad heeft de partituur en affiche van ‘Mensch durf te leven’ van Dirk Witte ingezonden als Stuk van het Jaar. Een prachtig, tijdloos en opstandig levenslied. Dit jaar vindt voor de vierde keer de landelijke verkiezing ‘Stuk van het Jaar’ plaats.

Tafelronde 12 Zaanstreek haalt 5.500 euro op voor hospice De Schelp

ZAANSTREEK - Zaterdagavond 13 oktober heeft Tafelronde 12 Zaanstreek maar liefst 5.500 euro opgehaald voor hospice De Schelp in Krommenie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel natuurlijk!

Coop Supermarkten hecht veel waarde aan duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel natuurlijk voor ons. We zijn betrokken bij onze klanten, medewerkers en luisteren naar wat er speelt in onze directe omgeving.

Embargo verkoop autobiografie Ondankbaar Loeder opgeheven

Smaad en laster beschuldigingen

Leuke luitjes uit Krommenie genieten van de herfst

In de herfst is het buiten zo mooi. Jong en oud gaan naar buiten om te genieten van de kleuren en de gezelligheid. Veel wandelaars en fietsers van 60 jaar en ouder hebben via Leuke luitjes een nieuw maatje gevonden om samen op stap te gaan.

3 oktober: High tea

 

Let op! De high tea is niet op 2 oktober (zoals op de flyer staat) maar op 3 oktober!   

Tijdens de week tegen eenzaamheid organiseren wij samen met  activiteitencentrum de Pelikaan voor alle bewoners uit Krommenie een High Tea

Gezicht gesneuvelde Russische soldaat uit 1799 gereconstrueerd

Vanaf 5 oktober te zien in tentoonstelling over de invasie van 1799

Sociaal Wijkteam organiseert Meet, Eat & More 

Op woensdag 17 oktober organiseert het Sociaal Wijktem Krommenie Meet, Eat & More. 

Sociaal Wijkteam Krommenie organiseert High Tea 

In de Week tegen eenzaamheid, organiseert het Sociaal Wijkteam Krommenie wederom een High Tea. 

Een gezellige manier om elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van warme en koude, zoute en zoete hapjes in Engelse stijl.

Drie kung fu-leeuwen op Marktplein

Kung fu-school Xin Yi liet afgelopen zaterdag maar liefst drie Chinese leeuwen los op het Wormerveerse Marktplein. De leeuwendans, onder luide begeleiding van traditionele slaginstrumenten, vormde de inleiding van een spectaculaire demonstratie in het kader van de jaarlijkse open dag.

Pagina's