Deel je nieuws

Maatschappelijk betrokken

Het JO12-2 elftal van Sporting Krommenie stond zaterdag voor de camera van huisfotograaf Jan van Poorten om een teamfoto te maken. Reden om dit te doen was er zeker.

Het sterrenteam, uitkomend in de 2eklasse zaterdag van het amateurvoetbal, hebben namelijk een nieuwe shirtsponsor.

Voetbalquiz VV Assendelft

Vrijdagavond 1 maart 2019 wordt voor de zesde maal de voetbalquiz bij VV Assendelft gehouden. Vorig jaar won team de Bleeke Engel bestaande uit Siem Jan Engel, Jaap Jan Bleeker en Anne Bleeker. Wie worden hun opvolgers? Het begint om 20 uur en de deelname is gratis.

Oprichting dagorkest Emergo.

Oprichting dagorkest Emergo

 

Muziekvereniging Emergo uit Castricum staat bekend om zijn goede orkesten. Ook de organisatie van de vereniging staat als een huis. Sinds kort heeft Emergo het initiatief genomen voor het oprichten van een DAGORKEST.

zelf groente kweken.

Aan de noordsterweg in Wormerveer ligt verscholen 

een paradijsje, genaamd Tuinvereniging Het Westen

Hierop wordt door enthousiaste tuinders volop groente 

aardappelen  bloemen en fruit gekweekt.

De vereniging beschikt over ong.70 tuinen variërend

De acro afdeling van LH vertedert en wint

Op de districtswedstrijden in Wormer werden de acro teams van Lycurgus-Hygiëa aangemoedigd door het publiek dat in grote getale aanwezig was om het spektakel te bewonderen. Al deze aandacht leverde ook prima resultaten op.

KINDERKOOR MUSICAL “OKLAHOMA” ZOEKT LEDEN

Ben je tussen 8 en 14 jaar en vind je het leuk om te zingen en op te treden en wil jij meedoen aan een echte Wildwest Musical? Dan zijn we op zoek naar jou!

KINDERKOOR MUSICAL “OKLAHOMA” ZOEKT LEDEN

Ben je tussen 8 en 14 jaar en vind je het leuk om te zingen en op te treden en wil jij meedoen aan een echte Wildwest Musical? Dan zijn we op zoek naar jou!

60andMore live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

Jongensturners LH evenaren de meisjesselectie

Het afgelopen weekend was ook de tweede competitiewedstrijd voor het seizoen voor de jongensturners van Lycurgus-Hygiëa. Vooral bij de jongste turners was goed te zien dat het al wat minder spannend was dan de eerste keer.

jan loocks bvk clubkampioen bandstoten 2018


 

JAN LOOCKS  B.V.K. Kampioen Bandstoten 2018   

 

Zaterdag 26 januari werd er aan de Zonnelaan in Krommenie

gebiljart om het B.V.K. Kampioenschap Bandstoten 2018.

De wedstrijdleiding liet de 8 deelnemers middels 2 poules

Pagina's