Deel je nieuws

Zomerfeest op Kinderboerderij de Veldmuis: hulp gezocht!

Het duurt niet lang meer! Het gezelligste buurtfeest van het jaar komt er weer aan! Op 6 juli van 14-20 uur organiseren Kinderboerderij De Veldmuis en Belangenvereniging de Westerwatering weer het jaarlijkse zomerfeest. Toegang is gratis! Kom langs en steun De Veldmuis.

“Doe net of je bij je buren wilt inbreken”

‘Bij mij is er toch niks te halen, dus bij mij breken ze echt niet in’, is de gedachte bij veel mensen. ”Maar zo denkt een inbreker niet”, zegt Coen Staal, voorzitter van de Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW).

Gymvereniging Swift verover de beker tijdens Springfestijn

Afgelopen zaterdag hebben de turndames en heren van Swift Assendelft meegedaan aan het Springfestijn in Monnickendam. Net als vorige jaar hebben zij de meeste punten behaald en daardoor mogen zij wederom de wisselbeker weer mee naar huis nemen.

 

 

STOELEN VERDWENEN

Op zondag 9 juni zijn er 2 jongens het tennispark van de Cromme Bal opgekomen en hebben zich daar om 21.26 uur 4 stoelen en het bankje van de vriendenloterij toegeëigend.

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

SVA o14-1 haalt Limburgse cup binnen

GENNEP - SVA o14-1 heeft afgelopen weekend in Gennep de prestigieuze North Limburg Trophy veroverd.

De Veldmuis zoekt hulp bij organiseren Zomerfeest

Het gezelligste feest van het jaar komt er weer aan! Op 6 juli van 14-0 uur organiseert Kinderboerderij De Veldmuis weer het jaarlijkse Zomerfeest. Dit jaar gebeurt dat in samenwerking met Belangenvereniging Westerwatering.

Avontuur tijdens de HAVENsafari

Spot de Big Five tijdens de vaartocht door de havens van Amsterdam

‘Leren op het VO' diploma-uitreiking op de Regenboog in Assendelft.

Donderdag 6 juni was het dan zover; De eerste groep kinderen die de training ‘Leren op het VO’ heeft gevolgd, mocht het felbegeerde certificaat in ontvangst nemen. 

Berichten in kranten en op radio effectief tegen inbraken

Alweer voor de tiende keer organiseert de stichting NIPW de Nationale Inbraakpreventieweken. Twee keer per jaar, in mei en juni en in november en december, bericht de stichting over inbraakpreventie. Dat gebeurt na uitgebreid onderzoek.

Pagina's