Lezersnieuws

Monsterrit

Inschrijven MC68, Heremesstraat 8, 1561 PL Krommenie. Inschrijfgeld ? 7,- Start van 8:30 tot 11:00 uur. Routes verkrijgbaar op Garmin of TomTom in het clubhuis van MC68.Geen papieren routes.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Sale bij Wereldwinkel Krommenie

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.

Swift wint verenigingsbokaal

Het einde van het wedstrijdseizoen word afgesloten met een Springfestijn in Monnickendam. Verschillende verenigingen strijden uit de Rayon Zaanstreek-Waterland tegen elkaar.

Fysiotherapie Vrij Bewegen behaalt derde plaats in de categorie de door de klant ‘Meest aanbevolen (grote) fysiotherapiepraktijk van Ned

De Qualiview Zorgverlener Awards 2018 zijn uitgereikt. Tijdens het feestelijke event, dat op dinsdag 26 juni 2018 plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken en zorgverleners de hoogste waarderingen kregen van hun klanten. De awards zorgden voor blije én trotse gezichten.

Gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa sluit seizoen af met een klapper

Traditiegetrouw wordt het einde van het wedstrijdseizoen van gymnastiek afgesloten met een springfestijn in Monnickendam. Hierbij strijden alle verenigingen uit het rayon Zaanstreek-Waterland per onderdeel voor de prijzen.

LH-Acro afdeling heeft plezier en ambities op de OKWN! 

 

Het afgelopen weekend werd de OKWN weer georganiseerd door District Mid-West. Deze wedstrijd was de laatste Acro wedstrijd van dit seizoen. 

Eerste paal nieuw bedrijfspand Content Gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen en ging hier zelf mee aan de slag.

Er effe uit? Kom naar Ontmoetingshuis “Effe d’r uit” in Krommenie

Het Sociaal Wijkteam Krommenie en Buurtcentrum De Pelikaan zijn vanaf januari gestart met een weekelijks ontmoetingshuis " Effe dr uit" .

Pagina's