Deel je nieuws

Evenement Wild West Wormerveer wordt stopgezet.

Het stichtingsbestuur van Wild West Wormerveer heeft besloten het gelijknamige thema evenement af te blazen. Het evenement zou worden gehouden op 11 mei bij de Zaanse Ruiters en in Noordsterpark. Voorzitter Jonk baalt stevig.

Jill Doest Nederlands kampioen judo.

Dertien jarige Jill Doest uit Assendelft, Nederlands Kampioen Judo -15 jaar. Op zaterdag 6 april 2019, werden de Nederlandse kampioenschappen Judo -15 jaar gehouden in sportcentrum Leek te Leek, georganiseerd door Judo Bond Nederland.

Sporten op Playground Rosarium

Sinds 2012 is er in het Rosariumpark in Krommenie een Krajicek Playground. Dit is niet alleen een speel- en sportruimte voor de jeugd, maar ook een kans voor jongeren uit de wijk om een beurs te verdienen door hier activiteiten te begeleiden.

Grote belangstelling voor lezing ‘De aanpak bij autisme’ in Amstelveen

Op 23 april komt Geef me de 5 met haar lezing ‘De aanpak bij autisme’ naar Schouwburg Amstelveen. In deze lezing geeft autisme-expert Colette de Bruin haar toehoorders de ‘HOE’. Hoe ga je om met iemand met autisme?

Veiling voor LED verlichting bij vv Assendelft

Het is inmiddels bijna zover. Op zaterdagavond 13 april vanaf 19:30 organiseert vv Assendelft een veiling in de kantine. Het doel is om geld te genereren voor LED verlichting voor de lichtmasten bij het A-veld.

Koningsdag in de Nicolaaskerk

Het is een goede traditie geworden om in de Nicolaaskerk, Kerkplein 1 te Krommenie, tijdens Koningsdag Kinderspelen in de kerk te organiseren. Ook dit jaar is de kerk weer van 11.00 tot 14.00 uur open voor de jonge en oudere bezoekers van de ‘vrijmarkt’.

Biljarter Ed Schaak op weg naar het Nederlands Kampioenschap Bandstoten

Vrijdagavond 22 maart j.l. begon Ed Schaak (van B.V.K. uit Krommenie) aan zijn eerste 2 kwalificatie-wedstrijden voor het NK Bandstoten, die hij vervolgens glansrijk won. Bovendien had hij van alle 7 andere deelnemers de hoogste serie gemaakt 16 caramboles).

Country Wilma verrast spelers SVA 1 met nieuwe CD

Zangeres en mascotte van SVA Country Wilma kwam donderdagavond 4 april speciaal naar SVA om haar nieuwe CD aan haar grote fans, de spelers van SVA 1, te overhandigen.

Buurt AED actie in Kralingen Assendelft van start gegaan

De nieuwe wijk Kralingen in Assendelft start een actie om geld op te halen voor een AED in de buurt. Via het platform BuurtAED.nl van de Hartstichting kunnen buurtbewoners geld ophalen om zo samen een levensreddende AED te kopen. De actie vind je op www.buurtaed.nl onder Kralingen Assendelft.

Pagina's