Lezersnieuws

Rolstoelhandballers op jacht naar de 3e EK

‘’Na twee keer op rij Europees Kampioen te zijn geworden, gaan we nu voor derde titel’’, aldus bondscoach Piet Neeft uit Krommenie. Hij heeft samen met zoon Bart Neeft, die de trainer is, het Nederlands rolstoelhandbalteam onder zijn hoede.

Nieuwelingen LH scoren bij eerste wedstrijd

Afgelopen weekend zijn de eerste competitiewedstrijden van het selectieturnen voor jongens/meisjes/dames/heren weer begonnen. In de sporthal van Wormer beleefde gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa een mooie start.

Assendelftse turnsters winnen brons op NK Turnen Clubteams

Nadat het clubteam van TOSS Heemskerk zich 2 weken geleden in een spannende strijd in Alkmaar had geplaatst voor het NK Clubteams, mochten de meiden 17 november jl. aantreden voor de finale in Nijmegen.

Start wedstrijdseizoen LH met zilveren medaille


 

Dit weekend heeft de rhönradafdeling van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa zich van haar beste kant laten zien in Nieuwpoort, bij Rotterdam. Daar werden de clubteam wedstrijden georganiseerd door collega vereniging Salto i.s.m. de KNGU.

vinckhuysenschool faciliteert onderwijs van de toekomst

De bijna 80-jarige Vinckhuysenschool te West Graftdijk heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het onderwijs van de toekomst.

Tazmania verblijdt kindjes met Sint-Maarten

11 november te assendelft.

Donderdag 22 november Toon Gerbrands in Castricum over:De maakbaarheid van succes

Donderdag 22 november Toon Gerbrands in Castricum over:

De maakbaarheid van succes

Zilversmid in de Wereldwinkel Krommenie

Vrijdag 16 november is zilversmid Dambar uit Nepal in onze winkel aanwezig. Natuurlijk brengt hij een grote collectie aan zilverwerk mee. Sieraden uit eigen atelier, vervaardigd door hemzelf en z’n eigen personeel. Alle geëxposeerde sieraden zijn ook te koop.

Padlaan, Kruisstraat, Weiver perikelen

Beste mensen;

Hier een reactie op het artikel over de bewoners van de Kruisstraat en het twee richtingverkeer op de Padlaan. Krommenieer 31-10-2018.

Wint ‘Mensch durf te leven’ de Stuk van het Jaar verkiezing 2018?

Gemeentearchief Zaanstad heeft de partituur en affiche van ‘Mensch durf te leven’ van Dirk Witte ingezonden als Stuk van het Jaar. Een prachtig, tijdloos en opstandig levenslied. Dit jaar vindt voor de vierde keer de landelijke verkiezing ‘Stuk van het Jaar’ plaats.

Pagina's