Zakelijk

KROMMENIE Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 21 augustus, 18 september en 16 oktober in Het Spuithuis, Krommeniedijk 125 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. 
ZAANDAM Op 8 september aanstaande vindt de negende editie plaats van de wandeltocht voor het goede doel Zaan de Wandel. Samen sterk in de strijd tegen kanker. Vanaf de eerste editie in 2011 ondersteunt de Stichting onderzoeksprojecten naar borstkanker door het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam en daarnaast het...
WORMERLAND Binnen de provincie Noord-Holland staat Wormerland op een zesde plaats in het onderzoek naar de meest mkb-vriendelijke gemeente in 2018/ 2019. In het grootste onderzoek in Nederland over het lokale ondernemersklimaat, spreken ondernemers zich uit over het beleid in hun gemeente, de communicatie met de gemeente, het mkb-beleid, de...
ZAANDAM De keukenteams van het project You Bake a Difference staan te popelen. Samen gaan zij gezonde afhaalmaaltijden koken, die buurtgenoten kunnen kopen voor zichzelf of doneren aan iemand in armoede. Stichting HORNBACHhelpt werkte donderdag met een team vrijwilligers en de nodige waterpauzes, aan de renovatie van de keuken, waardoor You...
WORMER Een bezoek aan de kano- en kajakwinkel Arjan Bloem aan de Poelweg in Wormer, heel handig gelegen aan het Zwet, maakt in elk geval duidelijk dat het aanbod op het gebied van kano's en kajaks enorm is én dat we heel veel bootjes kano's noemen, terwijl het eigenlijk kajaks zijn.
ZAANDAM Autobedrijf Peter Ursem heeft het Mitsubishi-dealerschap Zaandam overgenomen van de Fakkert Groep. De activiteiten worden gecontinueerd op dezelfde locatie met alle medewerkers.
Je maakte foto's en zette die thuis met behulp van een kabeltje op je werkstation waarna je de foto's (en ook video's) kon bewerken en verder kon transporteren. Dat was hoe het heel lang ging. Nu is alles echter anders nu er een wifi sd-kaartje beschikbaar is, dat in tegenstelling tot vroeger wel snel en gemakkelijk werkt en je zo veel kostbare tijd bespaart.
ZAANDAM Er zijn plannen om in de Achtersluispolder (ASP) werken en wonen te combineren. Dit heeft verregaande gevolgen voor de ondernemers in het gebied. Wat gaat er precies gebeuren? Waar komen woningen? Moet er plaats gemaakt worden voor woningen? Wat betekent het voor de infrastructuur? Dat zijn direct de vragen die bij de ondernemers opkomen.
WORMERVEER Zelfs als je alles al gezien hebt, alles al gedaan hebt – 'Seen it, done it' – word je door het complex van Street Jump Wormerveer op de Industrieweg 45 te Wormerveer overdonderend. Ras-ondernemers Edwin Groot en Jeroen Delmée hebben hier echt een indrukwekkend indoor sportcomplex neergezet.