• SVA o14, vlnr: Mike van der Park, Kasra Gabbazi, Niek Nootebos, Dean Inocencio, Bart-Jan Magielsen, Hidde Engelberts, Mailo Perez Kost, Kaj Molenaar, Zeb Gulien, Ties Meijer, Duke Keijts, Kaz van den Dongen, Vin Hooijschuur en Sep Rangel.

    JOHAN VAN DEN DONGEN

SVA o14-1 haalt Limburgse cup binnen

10-06-2019, 01:37 | Lezersnieuws | JOHAN

GENNEP - SVA o14-1 heeft afgelopen weekend in Gennep de prestigieuze North Limburg Trophy veroverd.
Op het tweedaagse internationale voetbaltoernooi versloeg SVA in de finale het Brabantse vv Bavel 014-1 via strafschoppen. Keeper Zeb Gulien was de held van de Assendelvers; hij stopte twee penalty’s.
SVA speelde zes wedstrijden in Noord-Limburg. Op zaterdag eindigde de hoofdklasser als eerste in de poule door overwinningen op ADO’20 (1-0), het Deense Aars Idraetsklub (1-0) en de latere mede-finalist Bavel (2-1).
In de winnaarspoule op zondag versloeg SVA het sterke Legmeervogels met 1-0 via een strafschop. Tegen Unitas’30 uit Etten-Leur bleef het 0-0, waarna Purmersteijn opzij moest worden gezet om de finale te bereiken. Dat lukte (2-0).
In de finale kwam SVA opnieuw vv Bavel tegen. Het bleef lang spannend, maar er vielen geen doelpunten. Strafschoppen moesten uiteindelijk de beslissing brengen. SVA zag een bal op de paal belanden, maar kon gelukkig rekenen op doelman Zeb Gulien, die twee Brabantse penalty’s keerde.  Dean Inocencio schoot vervolgens de beslissende strafschop binnen voor SVA en werd bedolven onder zijn uitzinnige medespelers.