• Links Jan Kee en rechts Martijn de Wit

    Jan van Poorten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel natuurlijk!

09-10-2018, 09:46 | Lezersnieuws | Johan

Coop Supermarkten hecht veel waarde aan duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel natuurlijk voor ons. We zijn betrokken bij onze klanten, medewerkers en luisteren naar wat er speelt in onze directe omgeving.

Daarom heeft Martijn de Wit van de Coop Supermarkten direct positief gereageerd op de vraag van Sporting Krommenie om de club te voorzien van drinkbekers. Deze drinkbekers in hun opvallende kleur worden gebruikt voor de thee, koffie, limonade en andere dranken.

Afgelopen zaterdag is deze overeenkomst bekrachtigd door de symbolische overdracht van een rol bekers, door Martijn de Wit van de Coop Supermarkten, aan de voorzitter van Sporting Krommenie Jan Kee (links op de foto).

Als moderne supermarktorganisatie met een coöperatieve structuur heeft Coop Supermarkten oog voor maatschappelijke waarden. Samen met onze klanten, ondernemers, werknemers, leveranciers en maatschappelijke organisaties maken we ’t verschil voor een duurzamere maatschappij en leefomgeving. Hierbij richten we onze aandacht op vijf pijlers: lokale betrokkenheid, bevorderen van een gezonde levensstijl, duurzaam inkopen, verlagen van de milieu-impact en goed werkgeverschap.

Het bestuur van de voetbalvereniging is zeer in zijn nopjes met deze mooie vorm van sponsoring. “We zullen dan ook met nog meer plezier een bakje koffiedrinken. Omdat we nu geen bekertjes meer hoeven te kopen kunnen we ons geld aan zaken besteden die met het voetballen te maken hebben. We zijn ook erg blij met deze vorm van maatschappelijke betrokkenheid.”