KINDERKOOR MUSICAL “OKLAHOMA” ZOEKT LEDEN

09-02-2019, 16:44 | Lezersnieuws | Rico

Ben je tussen 8 en 14 jaar en vind je het leuk om te zingen en op te treden en wil jij meedoen aan een echte Wildwest Musical? Dan zijn we op zoek naar jou! O&M Zaanstad Muziektheater is samen met Stichting Wild West Wormerveer op zoek naar enthousiaste kinderen tussen de 8 en 14 jaar voor het kinderkoor voor de westernmusical “Oklahoma”.

“Oklahoma” wordt vier keer uitgevoerd, van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei dit jaar. Het kinderkoor speelt aan het begin van de musical een belangrijke rol. Ook zullen we een paar kinderen vragen om een klein rolletje te spelen.  

Op de omzaanstad/com en wildwestwormerveer.com  kun je meer lezen over de musical en het westernevenement Wild West Wormerveer. Jij en je ouder(s)/voogd(en) zijn ook welkom op onze informatieavond op dinsdag 5 maart om 19.15 uur in de school De Eendragt, Zandweg 15, 1531 AJ Wormer. Na 5 maart gaat het kinderkoor dinsdagavond en op een aantal andere dagen oefenen met zang en spel. Hieronder zie je het repetitieschema.

Wil je meedoen, vraag dan je ouders om toestemming. De kosten van de repetities bedragen € 30. Daarvoor mag je na afloop je kleding (onesie) mee naar huis nemen. Inschrijven kan door een mail te sturen met je naam, leeftijd en telefoonnummer van je ouder/voogd naar OMZaanstad@live.nl . Voor vragen kunnen jullie bellen met Rico Jonk, telefoon 06 – 83 64 28 98 of een mail sturen naar OMZaanstad@live.nl.