• Linda Hoorn

    Petra van Vliet

Assendelftse Linda Hoorn finalist in verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur!

06-12-2017, 15:47 | Lezersnieuws | Linda Hoorn

Assendelft –  Zelfstandig Reisadviseur Linda Hoorn is doorgedrongen tot de finale in de verkiezing ‘Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland 2018’. Na 2 pittige schriftelijke rondes waarin haar vakkennis en ondernemerschap werden getest, kreeg zij eind oktober al te horen dat ze door mocht naar de halve finale.

De halve finale werd eind november gestreden in het Duitse pretpark Europa-Park. De beste 3 zelfstandig reisadviseurs per provincie waren daar uitgenodigd om diverse opdrachten uit te voeren, waaronder het maken van een vlog. Als finalist mag Linda op 19 december voor de eindjury verschijnen om voor de laatste keer te strijden om de provinciale titel. Op 9 januari wordt op de Vakantiebeurs bekend gemaakt of zij de winnares is van de titel Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland, die zij dan het hele jaar 2018 mag dragen.

Linda is sinds 1 december 2010 werkzaam als zelfstandig reisadviseur. Zij is eigenaresse van Travlin en Travlin Kids en regelt diverse soorten reizen. Linda is gespecialiseerd in het regelen van groepsreizen op maat en reizen met kinderen, inclusief kinderen met een (chronische) ziekte en lichamelijke of gedragsbeperking.