• Blauwe Terp commissie

    ron neve

Blauwe Terp Toernooi

24-04-2018, 11:12 | Lezersnieuws | Blauwe Toernooi

Datum:

zaterdag 9 juni 2018, 10:00 tot zondag 17 juni 2018, 19:00

Locatie:

dorpsstraat 321
assendelft
Assendelft

Schrijf je nu in voor het gezelligste toernooi van de Zaanstreek!

13e EDITIE BLAUWE TERP TOERNOOI BIJ TV ASSENDELFT

Van zaterdag 9 juni 2018 tot en met zondag 17 juni 2018 vindt bij Tennisvereniging Assendelft ( TVA) voor de dertiende keer het open Blauwe Terp toernooi ( BTT) plaats. Het thema is deze keer ?festivals?, geheel in de stijl van alle activiteiten in en om de Zaanstreek. Ook dit jaar gaat er weer hard gestreden worden in de categorie?n 2t/m 8 om de overwinning binnen te slepen.

Het blauwe terp toernooi verschilt van andere toernooien door het aantal categorie?n ;spelers in de categorie?n 2t/m 8 zijn van harte welkom voor de onderdelen dames dubbel , heren dubbel, en gemengd dubbel. Ook onderscheidt het Blauwe Terp Toernooi zich door de gezelligheid tijdens en na de wedstrijden. wordt er een tombola georganiseerd, vindt er een feestavond plaats, en wordt er op een aantal doordeweekse avonden gekookt. FESTIVALS Het thema van het BTT is dit jaar ?festivals?. Aansluitend op alle aanwezige festivals in de Zaanstreek en elders in Nederland zal ook het BTT zich onderdompelen in de festival-sferen?. Zowel de kantine als het tennispark zal worden omgetoverd tot een waar festival terrein! Op woensdagavond 13 juni vindt de welbekende tombola plaat met veel mooie prijzen voor zowel de deelnemers als het publiek. Op vrijdagavond 15 juni is het feest met livemuziek van de TVA Blue Band !!! Dus, iedereen kan los op dit vrijdagavond festival!! In het weekend van 16 en 17 juni worden de finales gespeeld. Naast het grote aantal deelnemers op de banen , verwacht TVA als vanouds veel publiek. Het hele weekend wordt er getrakteerd op lekkere hapjes, verzorgd door de altijd enthousiaste vrijwilligers van TVA!

SCHRIJF JE IN! Inschrijven kan via www.toernooi.nl of www.tvassendelft.nl. De inschrijving sluit op 19 mei 2018. Je kunt je voor meerdere onderdelen inschrijven. Let op ! je moet dan wel het eerste weekend beschikbaar zijn. Meer informatie over het Blauwe Terp Toernooi vind je op www.tvassendelft.nl of volg ons op Facebook! Voor vragen over het toernooi kunt u terecht bij blauweterp@tvassendelft.nl