Columns

Columnist:

Lokkertjes

Je wordt ouder papa

Afgelopen vrijdag was een dag waarop ik duidelijk merkte ouder te worden. Niet alleen dankzij Weekend-artdirector Irma, die geregeld pleegt te zeggen: 'Jij wordt niet oud, je bent het al.' Even de situatie op de Weekend-redactie schetsen.

Columnist:

Lokkertjes

LOKKERTJES: Gerard Ram

Johan Lok lokt u met een snufje Zaanstreek, een vleugje humor, een mespuntje BN'ers en een flintertje nostalgie naar zijn column Lokkertjes

Columnist:

Lokkertjes

Daisy

Van thuis uit heb ik eigenlijk niet veel met huisdieren. We hadden hamsters en buiten stond een hok met twee konijnen. Het enige wat ik deed was die hamsters zo nu en dan op schoot nemen en de ren van de konijnen helpen verzetten, zodat ze weer wat lang gras hadden.

Columnist:

Lokkertjes

Onderuit

Geregeld krijg ik de vraag hoe ik nou aan al die verhalen voor de Krommenieër kom. Tja, door gewoon je oren open te houden. Vorige week zondag was ik bij BouleVaart. Dat leverde diverse leuke ideeën en tips op. De avond daarna ging ik op pad met de Brandweer.

Columnist:

Lokkertjes

Festivalterrein

Vorig jaar bij het begin van de voetbalcompetitie vertelde Sporting Krommenie-voorzitter Jan Kee al over plannen die er waren voor een terrein waar allerhande grote evenementen gehouden konden worden in Zaanstreek-Noord.

Columnist:

Lokkertjes

Huldiging

Ik heb zelf van m'n zesde tot m'n zeventiende bij KVV gevoetbald. Als babypupil zelfs nog op een heel veld met een lat hangend onder de doellat, waardoor dat doel kleiner werd.

Columnist:

Lokkertjes

Dweilen met de kraan open

Vorige week dinsdag hadden we rond middernacht heel veel contact met de buren van ons blok op de Uranuslaan. Voor zover daar dan tijd voor was tussen het dweilen door.

Columnist:

Lokkertjes

Zaanstad

Of we vinden dat Zaanstad verkwanseld wordt aan Amsterdam, vraagt RTV Zaanstreek. Het Zaanhotel in Zaandam heet bezoekers bijvoorbeeld al welkom in Greater Amsterdam. En Kunstgalerie Taets heeft als officieel adres Hemkade 14-16, 1506 PR Amsterdam – Znstd.

Columnist:

Lokkertjes

CD

Over het algemeen zit ik vrij normaal in elkaar. Zonder rare en bijzondere eigenaardigheden. Maar net als iedereen heb ik er toch wel een paar.

Pagina's