Carols from Scratch bij FluXus

ZAANSTAD Rondom de kerst verzorgt FluXus verschillende kerstoptredens in de Zaanstreek. Op 9 en 20 december vinden er concerten plaats in de Bullekerk in Zaandam, op 10 en 17 december bij Fluxus, locatie Westzijde in Zaandam en op 15 december in de Vermaning in Krommenie.

Ook dit jaar staat de Carols from Scratch onder leiding van twee heren die hun strepen in muzikaal Zaanstad dik hebben verdiend: de zeer ervaren Herman Rouw dirigeert de deelnemers en Piet Hulsbos verzorgt de pianobegeleiding deze dag. De deelnemers van Carols from Scratch worden dus goed ontvangen en begeleid om te komen tot een mooi kerstoptreden. Dit alles met een lunch, koffie, thee en als afsluiter glühwein!

De deelnemers van Carols from Scratch geven het startschot op zaterdag 9 december. Na een dag repeteren in de Fluxus-locatie aan de Westzijde 148, treden zij om 16.00 uur op in de Bullekerk aan de overkant, Westzijde 75. Zowel kinderen als volwassenen zingen dan de mooiste kerstliederen. Geïnteresseerden hiervoor kunnen zich nog steeds opgeven via www.fluxus.nl

Naast de Carols from Scratch-dag op 9 december vinden er op woensdag 20 december kerstconcerten plaats met talentvolle muziekcursisten in de Bullekerk. De eerste, met vooral jonge cursisten, begint om 16.30 uur en de tweede start om 19.00 uur. De Bullekerk is te vinden aan de Westzijde 75 in Zaandam. In de Vermaning in Krommenie, een prachtig intiem kerkje, organiseert FluXus op vrijdag 15 december een kerstconcert met muziekcursisten. Aanvang is 19.00 uur. De Vermaning vind je aan de Noorderhoofdstraat 46 in Krommenie. Zondag 10 december geeft zangdocent Jeannine la Rose met haar zangcursisten een kerstshow in de Verkadezaal van FluXus, Westzijde 148 te Zaandam. De show begint om 14.00 uur. Entree bedraagt € 7,50. Op zondag 17 december geeft de Zaanse Theaterschool vier korte voorstellingen in de Verkadezaal van FluXus, waaronder 'Scrooge en 'De Kont van de Ezel'. De eerste voorstelling begint om 19.30 uur. Entree: € 1. Entree voor de presentatie van Carols from Scratch is gratis. Entree voor de andere concerten in de Bullekerk en de Vermaning is € 2,50. Met de FluXus-pas is alleen voor deze concerten de entree gratis.

Meer informatie over deze optredens vind je in de agenda op www.fluxus.nl/agenda.