Sport lezersnieuws

BILJART PLAY-OFF WEDSTRIJDEN LIBRE bij BVK

BILJART PLAY-OFF wedstrijden bij B.V.K. op zaterdag 14 april Dit biljartseizoen worden voor de eerste keer PLAY-OFF wedstrijden gespeeld van de LIBRE competitie 2017/2018 in het Gewest Noord-Holland Midden.

Rabobank sponsort Airtrack aan Gymvereniging Swift

ASSENDELFT - Het Coöperatiefonds van Rabobank Zaanstreek heeft het mogelijk gemaakt dat alle leden van Gymvereniging Swift sinds kort gebruik kunnen maken van een Airtrack.

Gymnastiekvereniging LH ook het derde jaar sterk in Acro

De Acro-afdeling van Lycurgus-Hygiëa is binnen 3 jaar tijd gegroeid van 7 naar 18 teams. Recentelijk deden 16 teams mee aan de plaatsingswedstrijden van het district Mid-West, in 9 verschillende categorieën. Hiervan gaan 8 teams door naar de halve finales.

Karlijn Tabak van LH wint rayonkampioenschap

Het laatste weekend van maart hebben de meisjes en dames-turnsters van Lycurgus-Hygiëa deel genomen aan de laatste competitiewedstrijd in Wormer. De score bepaalde niet alleen een medaille maar ook de kans op het rayonkampioenschap.

Biljarters Dolf Heijmans en Piet Klooster winnaars open bvk toernooi 2018

Afgelopen zaterdag zijn de finales gespeeld van het 10e OPEN BVK TOERNOOI van de biljartvereniging BVK te Krommenie.  Het toernooi startte  eind februari met 48 spelers.

Afscheidsreceptie Gerard Schavemaker.

Op 8 april organiseert het bestuur van KLTV een afscheidsreceptie voor Gerard Schavemaker die 21 jaar voorzitter was en op 23 maart is afgetreden. Wij willen hem in het zonnetje zetten en bedanken voor zijn geweldige inzet gedurende deze lange periode.

LH op veel fronten actief

Tijdens de derde en laatste  turnwedstrijd in Beverwijk heeft de jongensselectie van Lycurgus-Hygiëa hun competitieseizoen afgerond. Ook dit keer werden er een aantal medailles uitgereikt aan de LH-ers.

BILJART FINALES OPEN BVK TOERNOOI 2018

BILJART-FINALES 10de OPEN BVK TOERNOOI 2018. Na 4 zaterdagen spannende voorrondes biljarten, vanaf 24 februari tot en met 17 maart, zijn de finalisten van het OPEN BVK Toernooi 2018 bekend.

LH feliciteert Werner van Eck met 80-jarig lidmaatschap

Dat gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa lessen verzorgt voor jong en oud is iedereen wel bekend. Maar dat er leden in de vereniging rondlopen die echt van jong tot oud lid blijven van LH is toch wel uitzonderlijk te noemen.

Team Bleeke Engel wint de voetbalquiz van VV Assendelft

Afgelopen vrijdag 16 februari 2018 was de vijfde editie van de vv Assendelft Voetbalquiz in de Delfthoek. Barmedewerkers Marcel Sengers en Piet van Harlingen hadden om 19 uur hun zaakjes al keurig op orde.

Pagina's