Lokaal lezersnieuws

Satelliet in de klas!

U heeft vast gehoord van gigantische raketten die de ruimte in worden geschoten met duizenden kilometers per uur. Die raketten maken en ontwerpen is niet voor iedereen weggelegd, maar het komt toch een stapje dichterbij met CanSat.

Winnaar Hip Hop Klaverjas-toernooi bekend

Zes maanden lang, een keer per maand, speelden fanatieke klaverjassers uit zes buurthuizen in Zaanstad-Noord om de Hip Hop-klaverjastrofee.

Activiteiten Seniorenvereniging Krommenie in februari

Seniorenvereniging Krommenie organiseert ook in februari weer activiteiten die ook voor niet-leden toegankelijk zijn en een mooie gelegenheid bieden om met deze vereniging kennis te maken. Tenzij anders vermeld vinden deze activiteiten plaats in buurtcentrum de Pelikaan.

Samen het taboe doorbreken door te praten over #MeToo ervaringen

'Sinds de publicatie op 9 december jl. van mijn autobiografie ‘Ondankbaar Loeder’, is er veel gebeurt', zegt Saskia Freichmann-Wijsbeek, auteur van de autobiografie 'Ondankbaar Loeder'.

HONDENPSYCHOLOOG HAARLEMMERMEER

Iedere hondeneigenaar wil een goede band met zijn of haar hond onderhouden en wil ook dat deze zich zowel binnen als buiten netjes gedraagt.

Hondenpsycholoog Duko Sietsema

Iedere hondeneigenaar wil een goede band met zijn of haar hond onderhouden en wil ook dat deze zich zowel binnen als buiten netjes gedraagt.

Assendelftse Linda Hoorn finalist in verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur!

Assendelft –  Zelfstandig Reisadviseur Linda Hoorn is doorgedrongen tot de finale in de verkiezing ‘Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland 2018’.

Uitvaartbraderie met rondleidingen in Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad

Op zondag 19 november a.s. is er een gezellige bedrijvigheid in Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad. Dan wordt de uitvaartlocatie omgetoverd tot een braderie met diverse kraampjes van ondernemers uit de omgeving met uitvaartproducten. Ook worden er rondleidingen gegeven door het hele gebouw.

Toffe peren, rotte appels

Wie de toffe peren zijn en wie de rotte appels, zult u in de nieuwe verhalen van Gerard Mak zelf moeten ervaren. Want niet iedereen waarmee de politie in aanraking komt, is een rotte appel. Integendeel zelfs. Misschien zijn er wel meer toffe peren dan rotte appels.