Lezersnieuws

LH-Acro afdeling heeft plezier en ambities op de OKWN! 

 

Het afgelopen weekend werd de OKWN weer georganiseerd door District Mid-West. Deze wedstrijd was de laatste Acro wedstrijd van dit seizoen. 

Eerste paal nieuw bedrijfspand Content Gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen en ging hier zelf mee aan de slag.

Er effe uit? Kom naar Ontmoetingshuis “Effe d’r uit” in Krommenie

Het Sociaal Wijkteam Krommenie en Buurtcentrum De Pelikaan zijn vanaf januari gestart met een weekelijks ontmoetingshuis " Effe dr uit" .

meerlingen

 

Buurtgezinnen zoekt opa en oma voor twee meisjes van 7 en 8 jaar

Helaas loopt het niet in ieder gezin vlekkeloos. Daarom zoekt Buurtgezinnen een liefdevol steungezin voor twee zusjes van 7 en 8 jaar uit Wormerveer. Hun alleenstaande moeder is ziek en overbelast en er is spijtig genoeg geen familie waar ze op terug kunnen vallen.

Lennard Broers behaalt 1e dan!

Afgelopen zaterdag behaalde Lennard Broers de zwarte band judo tijdens de Dan-examens in De Goorn. Eerder dit jaar haalde hij al het benodigde aantal wedstrijdpunten om aan het examen deel te mogen nemen.

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

hondenpsycholoog Duko Sietsema!

Beste hondeneigenaren,

Pagina's