Lezersnieuws

Team Bleeke Engel wint de voetbalquiz van VV Assendelft

Afgelopen vrijdag 16 februari 2018 was de vijfde editie van de vv Assendelft Voetbalquiz in de Delfthoek. Barmedewerkers Marcel Sengers en Piet van Harlingen hadden om 19 uur hun zaakjes al keurig op orde.

Fortune Coffee nu ook in de regio Zaanstreek-WaterlandEen goede kop koffie is onmisbaar op het werk

Ondernemer Henk Meetsma wordt franchisenemer van de formule Fortune Coffee. In de regio Zaanstreek-Waterland biedt hij ondernemingen, instellingen en verenigingen alles op het gebied van koffie en andere warme dranken op de werkvloer en kantine.

Spectaculaire 1e Acro-plaatsingswedstrijd te Beverwijk voor en door LH

Zaterdag 10 februari was een spannende dag voor alle deelnemers en toeschouwers van de eerste plaatsingswedstrijd van het district Mid-West. Deze wedstrijd werd voor de allereerste keer door gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa georganiseerd in samenwerking met het DTC Mid-West.

Satelliet in de klas!

U heeft vast gehoord van gigantische raketten die de ruimte in worden geschoten met duizenden kilometers per uur. Die raketten maken en ontwerpen is niet voor iedereen weggelegd, maar het komt toch een stapje dichterbij met CanSat.

Winnaar Hip Hop Klaverjas-toernooi bekend

Zes maanden lang, een keer per maand, speelden fanatieke klaverjassers uit zes buurthuizen in Zaanstad-Noord om de Hip Hop-klaverjastrofee.

Activiteiten Seniorenvereniging Krommenie in februari

Seniorenvereniging Krommenie organiseert ook in februari weer activiteiten die ook voor niet-leden toegankelijk zijn en een mooie gelegenheid bieden om met deze vereniging kennis te maken. Tenzij anders vermeld vinden deze activiteiten plaats in buurtcentrum de Pelikaan.

LH bezet podiumplekken bij turncompetitie

De jongens, meisjes- en damesselectie van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa hebben hun tweede wedstrijd gehad. Er werd niet alleen gestreden om de podiumplekken maar ook om het puntentotaal omdat die van belang zijn om door te kunnen stromen naar de regiokampioenschappen. 

Samen het taboe doorbreken door te praten over #MeToo ervaringen

'Sinds de publicatie op 9 december jl. van mijn autobiografie ‘Ondankbaar Loeder’, is er veel gebeurt', zegt Saskia Freichmann-Wijsbeek, auteur van de autobiografie 'Ondankbaar Loeder'.

Tennisvereniging De Cromme Bal Nieuw Verlicht

Maandag 22 januari wordt er begonnen met het aanbrengen van Led verlichting op alle 5 banen van de Cromme Bal.

De werkzaamheden zijn, als alles meezit, binnen 3 werkdagen gereed en kunnen de leden van de Cromme Bal onder een nieuwe verlichting hun favoriete spel weer spelen.

Rhönraders LH nemen deel aan Noord-Nederlandse kampioenschappen

Het was zaterdag een succesvolle dag voor de Rhönradafdeling van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa. Zij reisden af naar Den Helder waar de Noord-Nederlandse kampioenschappen werden gehouden.

Pagina's