Lezersnieuws

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

 

Een gedichtenbundel met gedichten geschreven door Jeroen van Oort.

Seizoen eikenprocessierups begint weer: help mee om ze in kaart te brengen

Binnenkort krijgen we weer te maken met de eikenprocessierups. Deze harige jeukrupsen zorgen voor veel overlast vanaf half mei tot eind juni. De eikenprocessierups komt voor in heel Nederland. Iedereen heeft wel eens zo'n typisch waarschuwingslint zien hangen om eikenbomen.

BILJART PLAY-OFF WEDSTRIJDEN LIBRE bij BVK

BILJART PLAY-OFF wedstrijden bij B.V.K. op zaterdag 14 april Dit biljartseizoen worden voor de eerste keer PLAY-OFF wedstrijden gespeeld van de LIBRE competitie 2017/2018 in het Gewest Noord-Holland Midden.

Fantastisch nieuw boek voor kinderen!

Er is een nieuw kinderboek verschenen, getiteld 'Dingen die niet bestaan'. De schrijfster van dit boek is Loredana Hoogmoed. Dit boek bevat verhalen die allemaal verschillend van elkaar zijn.

Rabobank sponsort Airtrack aan Gymvereniging Swift

ASSENDELFT - Het Coöperatiefonds van Rabobank Zaanstreek heeft het mogelijk gemaakt dat alle leden van Gymvereniging Swift sinds kort gebruik kunnen maken van een Airtrack.

Gymnastiekvereniging LH ook het derde jaar sterk in Acro

De Acro-afdeling van Lycurgus-Hygiëa is binnen 3 jaar tijd gegroeid van 7 naar 18 teams. Recentelijk deden 16 teams mee aan de plaatsingswedstrijden van het district Mid-West, in 9 verschillende categorieën. Hiervan gaan 8 teams door naar de halve finales.

europa kinderhulp zoekt vakantieouders

April. Net zoals vele andere gezinnen maken we nu ook vaste plannen voor de zomer. Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, of misschien nog verder. Had u al ideeën voor de zomer van 2018?

 Europa Kinderhulp doet u graag een suggestie.

Karlijn Tabak van LH wint rayonkampioenschap

Het laatste weekend van maart hebben de meisjes en dames-turnsters van Lycurgus-Hygiëa deel genomen aan de laatste competitiewedstrijd in Wormer. De score bepaalde niet alleen een medaille maar ook de kans op het rayonkampioenschap.

Biljarters Dolf Heijmans en Piet Klooster winnaars open bvk toernooi 2018

Afgelopen zaterdag zijn de finales gespeeld van het 10e OPEN BVK TOERNOOI van de biljartvereniging BVK te Krommenie.  Het toernooi startte  eind februari met 48 spelers.

Pagina's